lördag 15 september 2012

Igår kväll och idag.

 Igår kväll så spelade Oscar, så jag och Mio passade på att mysa i hans säng. Och blogga lite. Fast sen så fick jag spela också. Kommer inte ihåg vad det hette, men ganska kul var det i alla fall.
 Idag så vaknade vi skittidigt, kastade på oss kläder, packade och fick skjuts hem till mig. Där duschades det och kastades på med rena kläder. Sedan tog vi moppen till bushållplatsen.
 Vi kom till Luleå omkring 12, alltså när fucking alla vill äta lunch. Så efter att ha köat och krigat så fick vi oss äntligen varsin räksallad uppe på Mat & Prat (bästa räksalladen ever ju). 
 När vi kom hem så testades det nya kläder (kan visa imorgon), och sedan fick vi mat. Efter maten flög det förbi en luftballong utanför oss, så vi vinkade och tog kort. Ganska knasigt faktiskt.
Sen delade vi på denna. Mamma var så snäll och köpte den åt oss. Har aldrig testat just "Fairly Nuts" förut, men satan vad god den var. Hundra gånger bättre än typ den med kakdeg. I alla fall, sen glodde vi på film och nu är vi äckeltrötta och ska sova. Eller alltså, Mio och Oscar sover redan... Nåja, gonatt då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar